Ohita ja siirry sisältöön

Ilmainen toimitus yli 2 tuotteen tilauksiin!

Ota meihin yhteyttä

Keitä olemme?

Kodinhohto on vuonna 2021 perustettu suomalainen verkkokauppa. Meidän tavoitteenamme on tuoda jokaisen kodin ulottuville mahdollisuuden luoda viihtyisyyttä, käytännöllisyyttä ja ripauksen yleellisyyttä. Löydät valikoimastamme piensisutus tuotteita, joista saat upeita yksityiskohtia kotiisi. Valikoimistamme löytyy myös eri tyylisuuntiin sopivia kodin sisustustuotteita sisälle sekä puutarhaan. Kategorioistamme löytyvät myös huonekalut ja jokapäiväistä arkea helpottavat käyttöesineet.

Ekologisuus on tärkeä osa yritystämme. Tämän vuoksi toimitamme suuren osan tuotteistamme suoratoimituksella yhteistyökumppanimme varastolta. Näin vältymme verkkokauppojen yleisimmiltä ja suurimmilta ympäristöpäästöjä aiheuttavilta, turhilta kuljetuksilta tavaroiden säilytyspaikkojen väleillä. Tehokkaan logistiikan avulla pystymme pitämään hintamme kilpailukykyisinä, säilyttäen 3-9 arkipäivän toimitusajat. Tämän takia tuotteen lähetysmaana voi näkyä jokin muukin Euroopan maa kuin Suomi.

Tehdään yhdessä kodistasi paikka, jossa on mukava rentoutua päivän päätteeksi sekä viettää aikaa läheisten ja ystävien kanssa.

Kodikkaita ostoshetkiä!

Yrityksen tiedot:

Osoite:

Sahalinja 4 A18, 50190 MIKKELI

Sähköposti:

info@kodinhohto.com

Kodinhohto verkkokauppaa hallinnoi yhtiö SK-Stores Oy, (y-tunnus 3426632-5). 

Vaivaton palvelu

Toimitukset suoraan kotiosoitteeseen tai lähimpään noutopisteeseen

Ilmainen palautus

Tarjoamme kaikkiin tilauksiin ilmaisen 14 vrk palautusoikeuden

Suomalainen verkkokauppa